HET ZEEUWS GENOT

HET ZEEUWS GENOT Zeeuws genieten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 289 beoordelingen
3 dec 2021 om 16:00 Cola was niet eens koud broodje half gebakken
3 dec 2021 om 14:19 Had o.a. een heerlijk smikkelbroodje. Broodje was echt top. Vers en rijk belegd juist. Keurig verpakt allemaal. Was na lezen van sommige reviews wat sceptisch maar het was echt vele malen beter dan sommigen hier beweren! Ik heb heerlijk gegeten!
1 dec 2021 om 20:03 De smikkelbroodjes waren niet lekker, taai, hard, er zat alleen kaas en spek op. In beide broodjes vonden we een haar, dus het broodje eiersalade hebben we niet eens geprobeerd. Alles is de prullenbak ingegaan. Een review met details staat op google!
14 nov 2021 om 21:14 Het eten was karig. Snitschel met champignons en uien. Zeer karig, nog geen handje vol. Schnitsel was klein. Friet voor 3 personen niet veel. Groenten mag meer. Prijs was hoog voor wat we gekregen hebben. Smaak was wel prima.
10 nov 2021 om 17:20 Super! Eten was heerlijk en goed warm. Vriendelijke bezorger. Was de eerste keer dat ik bestelde bij Zeeuws Genot maar zeker niet de laatste keer Zeker voor herhaling vatbaar!
6 nov 2021 om 21:03 Bestelde broodje niet voorradig Geleverde broodje niet conform bestelling Geleverde broodjes goedkoper als betaalde broodjes 1 maligne bestelling op deze manier
31 okt 2021 om 16:32 Duurde anderhalf uur en alles was koud. Waardeloos
31 aug 2021 om 4:32 Ik plaats eigenlijk zelden reacties. Dit was niet ok. Ik heb eerder besteld, tijd terug, maar dit.. - Spareribs (wel vlezig) leken gekookt. Dit was een vriezer rib. - Friet was niet ok, lauw, taai en hard Jammer.
28 aug 2021 om 15:54 We hadden om 13.45 besteld en de bestelling kwam om 15.25 aan. Vervolgens miste een broodje. Hierover de afspraak gemaakt dat het geld van dit broodje en bezorgkosten terug zullen worden gestort. Helaas gaf een ieder aan dat 4 overige broodjes oud smaakte
14 aug 2021 om 20:32 Geen
12 aug 2021 om 19:46 wij hadden half zes bezorging gevraagd kwam om 17.50 das al 20 minuten te laat er zat geen frite bij ondanks dat we spareribs en snitsel hadden besteld en het was ook niet er warm meer, dus deze keer een dikke onvoldoende.
7 aug 2021 om 18:58 Het duurde 90 minuten en was niet de juiste bestelling, verkeerde geleverd.